Vector SP Stötdämpare Omshimsning

Allt började med en stor passion för snöskotrar och optimering. Sedan 1996 hjälper vi skoterägare att få ut den bästa prestandan med rätt produkter efter dina specifika önskemål.

Yamaha 2006-2007 Vector SP Stötdämpare Omshimsning & Fjäder Kit

vector sp omshimsning stötdämpare

Vill bara berätta att det blev bra klipp på skotern med variator kittet, svarar kanon vid gaspådrag. Rolig att köra på kurviga leder, och då du vill dra på efter kurva så sticker det direkt. Jag är nöjd iallafall! Stötdämparna fungerar kanonbra, har inte slagit igenom en enda gång trots att jag har provocerat dem ganska hårt på gropig led, mycket bra.

Pekka Katajisalo

Vector SP var designad att klara hård körning och dom största guppen, men tyvärr är de endast i små gupp den fungerar bra. Vi har en utmärkt kombination till boggin som inkluderar byte av invändiga kolvar, helt ny shimsning tillsammans med en ny centrum fjäder. Detta paket gör att din Vector SP fungerar mycket bättre i guppen och vid hård körning. Fortfarande med bra komfort i små gupp, sväljer nu boggin dom största ojämnheterna med mindre bottningar och med kraftigt reducerad “kick-back”.

I priset ingår även renovering som byte av olja och inspektion.

VSPSUPK2006-2007 Vector SP Boggi Omschimsnings & Fjäder Kit3995:-

Vi har ett liknande kitt enl ovan till Apex RTX/RX-1 SP 2007-08, kontakta oss för info!