Variatorservice Snöskoter

Allt började med en stor passion för snöskotrar och optimering. Sedan 1996 hjälper vi skoterägare att få ut den bästa prestandan med rätt produkter efter dina specifika önskemål.

Växlar inte dina variatorer lika bra som tidigare? Gör de enkelt och skicka in din variator till oss för service och byte av bussningar, rullar och liknande. Kontrollera och fräscha upp din variator i tid före de är för sent och drar iväg kostnadsmässigt.

Variatorerna hör till drivlinan på din skoter och är en avgörande del för prestandan. Därför måste både primär och sekundärvariator underhållas och vara i bra skick. Ingen idé att montera variatorkitt eller öka motoreffekten om variatorerna ej växlar optimalt.

Variatorservice Snöskoter

Variatorservice kräver specialverktyg och dom rätta specifikationerna för ett bra resultat. I dagsläget tar vi emot dom flesta primär och sekundärvariatorer från Yamaha, Arctic Cat och Polaris. Undantaget Arctic Cat Team eftersom primärvariatorn ej är renoveringsbar.

Vi byter alla slitdelar som bussningar, rullar/pinnar och plastklackar i kors. Vill du passa på att förbättra i samband med service, kan vi montera t.ex justerbara Heavy Hitter vikter, 911 variatorlock eller ett komplett variatorkitt.

Priser på Service

Pris exempel på olika typer av variatorservice. Kostnad för reservdelar och tillbehör tillkommer. Kontakta oss för offert.

ArbetePris inkl moms
Service primärvariator (ej demontering kors)1250kr
Service primärvariator – helrenovering (krävs vid byte av bussning skiva, renovera korset etc)1875kr
Sekundärvariator (byte bussning, glidklackar)1275kr

Vi använder enbart oem delar eller eftermarknadsdelar av lika till bättre kvalitet än original, ej billiga budgetdelar som slits ut direkt. När vi får in variatorn från dig, börjar vi med att kontrollera skicket och exakt vad som behöver åtgärdas.

Viktigt: När du skickar in din variator för service – bifoga alltid kontaktinformation, modell och vilket jobb du önskar få utfört. Meddela oss före du skickar in variatorn. För mer information se våra försäljningsvillkor.