Ultimate Flow Optimizer Air Bleed Mod

Allt började med en stor passion för snöskotrar och optimering. Sedan 1996 hjälper vi skoterägare att få ut den bästa prestandan med rätt produkter efter dina specifika önskemål.

Ultimate Flow Optimizer Air Bleed Modifiering

Modifiering av trottelnålsmunstycke när man använder Ultimate Flow Optimizer. Endast när ett storlek 15 lågfarts munstycke fortfarande är för stort.

[sc_image src=”16189″ alt=”ultimate flow optimizer airbleed” style=”default” position=”below”]

Air Bleed Circuit gör att du kan magra ut lågfarten utan att blandningen vid mellan och toppregistret blir snålare.

När din motor går rent och bra, men de enda bekymret är hög bränsleförbrukning eller om du behöver gå till ett mindre pilotmunstycke än 15. Då kommer följande anvisning beskriva hur du kan förbättra förbrukningen och snåla lågfarten ytterligare genom att installera ett lufthål.

Storleken på Air Bleed hålet avgörs till viss del av vilket pilotmunstycke du använder nu. Ett #55 (1.32mm) air bleed hål borras i trottelnålsmunstycket enbart (ej i nålen) och i nivå med golvet på förgasaren som på bilden. Om du vill öka pilotmunstycket för att ge mer bränsle vid mellanregistret, finns denna möjlighet och fortfarande behålla möjligheten att snåla ner lågfartsblandningen genom att öka storleken på Air Bleed hålet ytterligare än #55. Vi rekommenderar att detta görs mycket försiktigt och inte öka mer än #5 i storlek per försök.