SX Viper Stötdämpare Omshimsning

Allt började med en stor passion för snöskotrar och optimering. Sedan 1996 hjälper vi skoterägare att få ut den bästa prestandan med rätt produkter efter dina specifika önskemål.

Yamaha 2002-2003 SX Viper Omshimsning & Fjäder Kit

yamaha sx viper

Är du inte nöjd med hur din gamla SX Viper känns i fjädringen? Vi har utprovade omshimsnings paket från Maxximum Performance till din SX Viper. Genomgående tester av olika kalibreringar av Viper KYB dämparna gjordes på den tiden. Från resultaten utvecklades olika omshimsning och fjäderpaket för olika förarvikter och körstilar.  Många upplever att fjädringen är alldeles för hård och stötig i små gupp. Samtidigt som den slår igenom för lätt i större gupp. Efter att vi modifierat stötdämparna har du en komfortablare känsla i små gupp, de går faktiskt att sitta på skotern utan att ryggen tar lika mycket stryk. Skicka in dina stötdämpare till oss så shimsar vi om och installerar speciella custom fjädrar. För bättre komfort och kapacitet i guppen.

Enbart boggi kitt inkluderar 2st omshimsning och 1st ny fjäder till centrumdämparen. Komplett kitt innehåller 4st omshimsning och 3st nya fjädrar till framvagn och centrumdämparen. Kittet går även att få utan fjädrar om så önskas.

Renovering som byte av olja och inspektion ingår i priset.

SXRSHCVSX Viper Omshimsning & Fjäder Kitt4495:-
SX-V-CVPSX Viper Boggi Omshimsning & Fjäder Kitt2150:-

Vi har även ett liknande kitt enl ovan till SX-R 6/700, kontakta oss för info!