c/o Kristofer Nilsson, Knaftvägen 82 C, 92134, Lycksele, SWEDEN
070-5568634

Ännu en skotersäsong på ingång!

Ny säsong på ingång och erbjudanden under Skoterns vecka

sidewinder super quiet juddämpare

Vi rör oss sakta men säker mot en ny vinter och ännu en skotersäsong. De innebär att de börjar bli dags att kolla igenom skotern så klart. Hur växlade variatorerna och hängde stötdämparna med i slutet på förra säsongen? Nu är de en utmärkt tidpunkt att fräscha upp stötdämpare och variatorer.

När de gäller nyheter på produktsidan inför vintern har de kommit en del nytt från Turbo Dynamics. En 3″ version av Super Quiet ljuddämparen till Yamaha Sidewinder och Arctic Cat Thundercat. Den tystaste 3″ ljuddämparen du kan montera. Ger bättre med effekt jämfört med 2.5″ varianten. Fler nya produkter kommer att läggas upp under November i webbutiken.

Funderar du på att öka effekten på din Sidewinder kan jag rekommendera våra färdiga kitt med ECU reflash och variatorkitt till reducerat pris. Finns i olika steg för att passa dina önskemål med eller utan ljuddämpare.

➡ En bra artikel att läsa i vår blogg före säsongen är [7 Viktiga Snöskoter Service tips inför Säsongen]. Där hittar du viktiga punkter att gå igenom på skotern före premiärturen.

Erbjudanden under Skoterns vecka

I veckan är de Skoterns vecka istället för som vanligt skoternsdag. Vi kommer att köra en del kortare erbjudanden i webbutiken med start Tisdag den 20/10 på lagervaror. Besök därför webbutiken så du inte missar något 🙂

Lämna ett svar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.