Maxximum Performance Yamaha Produkter

Allt började med en stor passion för snöskotrar och optimering. Sedan 1996 hjälper vi skoterägare att få ut den bästa prestandan med rätt produkter efter dina specifika önskemål.

Utgående Maxximum Performance Yamaha Produkter

Här finns utgående Maxximum Performance produkter som vi har kvar i lager till din Yamaha Snöskoter. Ring eller maila oss för att beställa.

Yamaha RS Vector Quick Nuts

rs vector quick nuts

Nu finns handjusterbara muttrar som ersätter dom två låsmuttrarna som sitter original på RS Vector ProActive och Pro Mountain viktförskjutningsstagen. Dom har samma suveräna design och funktion som muttrarna på våra Quick Rods, vilket är #1! Inga verktyg behövs, bara vrid för hand till önskat läge. Muttrarna kommer eloxerade i silver och säljes i par om 2st.

RS-QCKNUT Vector Quick Nuts 500:-

Yamaha Reflector Kitt

Yamaha Hood Reflector

Hood Reflector kittet är ett snyggt styling tillbehör som gör att du dessutom syns bättre bakifrån. Består av en dekal som klistras på plats. Säljes i par. Välj färg: reflektiv Röd, Blå, Vit eller icke reflektiv Kolfiber.

HDRFDC Reflektiva Dekaler (par) 150:-

Yamaha 700 SX(R) Tjockare Cylinderfotspackning

Yamaha SRX SX-R cylinderfotspackning

Genom att använda en tjockare cylinderfotspackning kan du ändra porttiderna utan att modifiera cylindrarna.

B0242047F SX(R) triple 1.19mm tjock cylinderfotspackning 349:-

Avgasfjäder Verktyg

Avgasfjäder Verktyg

Verktyget för att avlägsna och montera avgasfjädrar. Utskuret med laser i härdat stål med zinkbeläggning. Gör borttagning och montering av fjädrar till avgassystemet mycket enklare.

EX-TL Exhaust Spring Tool 275:-