Mer effekt i din Sidewinder & ThunderCat

Allt började med en stor passion för snöskotrar och optimering. Sedan 1996 hjälper vi skoterägare att få ut den bästa prestandan med rätt produkter efter dina specifika önskemål.

Mer Effekt i din Sidewinder & ThunderCat

trim sidewinder thundercat

Nu kan vi hjälpa dig få mer effekt i din Yamaha Sidewinder och Arctic Cat Thundercat!

En nyhet inför säsong 2019/2020 är ett samarbete med TurboDynamics. Ett Kanadensiskt företag med fokus på ECU omprogrammeringar och effekthöjande komponenter till bl.a Sidewinder och Thundercat.  Kompletta paket med variatorkitt, silencers och reflash kommer att erbjudas för att gör de så enkelt som möjligt för dig. Du kan nu vända dig till oss för en helhetslösning när du vill optimera din skoter. Senare i höst planerar vi att börja ta emot ECUs för omprogrammering. Redan nu kan du lägga din order i webbutiken till introduktionspris för alla reflasher (gäller under September).

Du hittar kategorin med Turbo Dynamics produkter här i webbutiken. Där finns nu ett urval av ECU uppgraderingar och andra produkter. Mer information och utförliga guider kommer senare för att du enkelt ska välja rätt till din skoter. Tveka inte att kontakta oss vid funderingar så länge.

Ett smart sätt att hålla dig uppdatera är att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips om skoteroptimering, how-to´s, nyheter och erbjudanden direkt till din inkorg:

/Kristofer

Foto av författare

Kristofer Nilsson

info@knracing.se

Inbiten Yamahafantast som jobbat med optimering av snöskotrar i över 25år. Gillar att fördjupa sig i variatorjustering och olika lösningar.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.