911 Variatorlock Adapt & Silver tändstift

Allt började med en stor passion för snöskotrar och optimering. Sedan 1996 hjälper vi skoterägare att få ut den bästa prestandan med rätt produkter efter dina specifika önskemål.

Catalyst Variatorsetups

För dig som investerat i nya Arctic Cat Catalyst börjar vi nu få färdiga rekommendationer på variatorsetups med Heavy Hitter vikterna från vår leverantör Thunder Products Clutching. Mycket goda resultat med hastigheter upp mot 105-106mph på RXC 600!

911 Variatorlock Adapt

Nu finns 911 variatorlock att beställa till Adapt primärvariator som sitter på dom flesta Arctic Cat från 2022. Från fabrik kommer Adapt med ett klent gjutet original lock. 911 locket är ett kraftigare billet lock med oljebronze bussning för optimal växling. Rekommenderas varmt för dig som vill förstärka och få bättre prestanda. Begränsat antal finns nu i lager för omg leverans.

Nology Silvertändstift

Vi har lyckats kommer över ett mindre parti av dom populära silver tändstiften från Nology. De ultimata valet när du är ute efter maximal effekt från din motor. Beställ dina stift idag.

//Kristofer

Foto av författare

Kristofer Nilsson

info@knracing.se

Inbiten Yamahafantast som jobbat med optimering av snöskotrar i över 30år. Gillar att fördjupa sig i variatorer och olika former av optimering.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.